ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Toklu İmam Hatip Ortaokulu

2022-2023 Eğitim-öğretim yılında Viranşehir Toklu İmam-Hatip Ortaokulunda Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına yönelik faaliyetler kapsamında dönem içinde; öğrencilerimizin gerek görsel zekâsını gerekse işitsel zekâsını geliştirmeye yönelik okul teknoloji sınıfında çeşitli animasyonal filmler izletilerek ilgili zekâ alanlarının gelişiminde desteklemeler sağlanmıştır. Buna ek olarak öğrencilerimizin sosyal ilişkilerini güçlendirme ve paylaşım ruhunun geliştirilmesine yönelik olarak okulumuzda düzenlediğimiz pikniklerle onları psiko-sosyal anlamda güçlendiren çalışmalar yapılmıştır. Dersleri daha anlamlı hale getirmek için düzenlenen zekâ oyunları ve kısa bilgi yarışmaları da öğrencinin bilişsel zekâsını geliştirmesine faydalı olmuştur. Öğrencilerimize ek olarak öğretmenlerimiz özelinde düzenlenen Mardin gezisi, öğretmenlerimizin eğitim-öğretim yılı içinde motivasyonlarını yükseltici bir çalışma olmuştur; Mardin gezisi esnasında ziyaret edilen; Midyat Sokakları,Beyazsu,Mor Babriel Manastırı,Eski Mardin Sokakları...

02-06-202302-06-202302-06-202302-06-2023

Yayın: 02.06.2023 - Güncelleme: 02.06.2023 07:27 - Görüntülenme: 115