ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Toklu İmam Hatip Ortaokulu

Toklu Mahallesi Viranşehir /Şanlıurfa
Vizyon
Misyon
MİSYON Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,kültürel değerlerini bilen ve sahip çıkan,ecdadını tanıyan,geçmişinden ders alıp geleceğe yürürken ecdadından güç ve feyz alan,hak ve adalete inanıp hakkaniyetli ve adaletli davranan,üretken,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
Kaloriferli
Ulaşım
Öğretmen servisimiz bulunmakta olup isteyen öğretmenlerimiz kendi araçlarıyla gelebilirler.
Öğretmenlerin geliş gidişi servisle sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Köyümüz 120 haneden oluşmaktadır.Nüfusu yaklaşık 1500´dür. Arazi geniş bir ovadadır.İklim olarak ılıman bir iklime sahiptir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe merkezine 25 km olan okulumuz 18 km´si double yol olup , Urfa Mardin yoluna 7 km, Kızıltepe´ye 63 km´dir. Yolumuz asfalttır.
Sportif Etkinlikler
Hentbol Erkek Takımımız ilçe 1.si olmuştur. Futsal Kız Takımımız İlçe 2.si olmuştur.
4006 TÜBİTAK Projesi çalışmaları yürütülmektedir.